MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miętę układamy równomiernie na papierze do pieczenia lub...
fot. pixabay.com

Te zioła warto ususzyć jesienią i cieszyć się nimi przez całą zimę. Wykorzystasz je nie tylko w kuchni

Mięta

Miętę układamy równomiernie na papierze do pieczenia lub bawełnianym ręczniku. Powinna to być cienka, jedna warstwa, tak aby listki na siebie nie zachodziły. Zioła odkładamy w suche, ciemne miejsce na 2-3 tygodnie.

Zobacz również

Danijel Loncar z wyróżnieniem po meczu ze Stalą Mielec [OCENY POGONI]

Danijel Loncar z wyróżnieniem po meczu ze Stalą Mielec [OCENY POGONI]

Remont mostu w Krośnie Odrzańskim. Jak długo jeszcze potrwa?

Remont mostu w Krośnie Odrzańskim. Jak długo jeszcze potrwa?

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz