MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 32
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do Jaworzna na Kulinarny Ogień zjechało 30 szefów kuchni ze...
fot. Edyta Żyłka

Kulinarny Ogień zapłonął pod Płaszczką w Jaworznie. Tony jedzenia,110 kg gulaszu, 60 l żurku. Mistrzowie kuchni dla Kobiecej Przystani

30 kucharzy, dwumetrowa patelnia, tony jedzenia. Był ogień pod Płaszczką

Do Jaworzna na Kulinarny Ogień zjechało 30 szefów kuchni ze Śląska i okolic. Na sam gulasz zużyto 110 kg mięsa, tyle samo warzyw. Później kucharze zebrali to co zostało na zapleczu o przyrządzili chłopską patelnię. Pod Płaszczką znalazły się na stołach tony jedzenia. Warianty na kubki smakowe wegan i mięsożerców.

Zobacz również

Wojewódzka konserwator zabytków odwołana. Jest decyzja wojewody

Wojewódzka konserwator zabytków odwołana. Jest decyzja wojewody

To już tradycja. Piknik wędkarski z okazji dorocznego święta dzieci w Kartuzach

NOWE
To już tradycja. Piknik wędkarski z okazji dorocznego święta dzieci w Kartuzach

Polecamy

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

To było nowe oblicze festiwalu w Opolu. Apetyty nie zostały jednak zaspokojone

GORĄCY TEMAT
To było nowe oblicze festiwalu w Opolu. Apetyty nie zostały jednak zaspokojone

Przegląd prasy z Jaworzna w maju

Przegląd prasy z Jaworzna w maju