8 z 10
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Paweł Ochman tworzy blog Weganon. Kolejne miejsce w sieci,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/08/0b/618a81786a535_o_large.jpg)
fot. https://www.facebook.com/WEGANON
TOP 7 blogów wege, które trzeba znać. Dzięki tym blogerom uzależnisz się od tofu
Weganon
Paweł Ochman tworzy blog Weganon. Kolejne miejsce w sieci, które nie korzysta z mięsa, ryb i produktów odzwierzęcych. Autor zapewnia, że jego przepisy są kolorowe, sezonowe i tanie. Do swoich przepisów nie dodaje cukru. Od czasu do czasu korzysta jedynie z naturalnych zamienników. Na blogu znajdziecie mnóstwo receptur na wegańskie desery, w tym żydowskie rogaliki rugelach. Przygotowywanie słodkości to jedna z pasji Pawła Ochmana. Jej efekt można zobaczyć w książce „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Blog wyróżnia się też interpretacją regionalnych dań kuchni polskiej w wegańskiej odsłonie.