Certyfikat „Doceń polskie – MARKA WŁASNA” zdobyły: Pasztet Wieśniaka, Wędzonka Wieśniaka oraz makaron Exclusive Wiejski durum.
O przyznaniu certyfikatów „Doceń polskie” decydują noty pięcioosobowej Loży Ekspertów, której przewodniczącym jest Mirek Drewniak, członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Lożę tworzą specjaliści, którzy zawodowo zajmują się żywieniem i technologią żywności. Ich rekomendacja, wyrażona przyznaniem certyfikatu „Doceń polskie”, to cenna wskazówka dla konsumentów.
Honorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?